HANDELSBETINGELSER

Handels- og abonnementsbetingelser

Venligst læs hele dokumentet.

Produkter og tjenester udbydes af:

CONCEPTS 4 LIFE APS 

Lindholm Havnevej 31

5800 NYBORG

CVR. 33256507

 

Træffetider

Træffes bedst i tidsrummet 8-16:00 mandag til fredag. Vi bestræber at svare alle mails i løbet af et par dage. Såfremt vi er indisponible over flere dage, vil vores mail give dig autosvar herom.

 

Produkter og priser

Produkterne bliver enten leveret digitalt via e-mail og login.

Eller som fysiske kurser, workshops eller konsulentbistand.

Produkter kan købes med både VISA eller Mastercard (Dankort kun ved kombineret VISA/Dankort)

Da vi servicerer både erhverv og private, skal du være opmærksom på, om priserne er oplyst inklusiv eller eksklusiv moms. 

Alle priser er i danske kroner DKK.

Alle aftaler er bindende.

 

Abonnement:

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet..

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen træder i kraft efter 2-3 hverdage og derefter vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det betalingskort abonnementet trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

 

Returret:

Der er 14 dages returret for private brugere. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage fra købsdatoen, så kontakt os og du vil få pengene tilbage.

Undtagelser til ovenstående er:

– Seminarer, events og fysiske workshops som f.eks. Bootchamp: Fra 4 uger før startdato tilbageholdes 50% i gebyr ved refusion. Fra 14 dage før startdatoen for ydes der ingen refusion.

– Digitale produkter der kan tage i brug øjeblikkeligt. Her er der ingen fortrydelsesret, da produktet betragtes som taget i brug når du har gennemført betalingen.

 

Brugsaftale:

Produkter der er købt er personlige og må kun benyttes af køber og dennes husstand. Hvis der er tale om en gave, så tilfalder brugsretten til gavemodtager og ikke køber.

 

Rettigheder:

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Concepts 4 life ApS. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. Det er strafbart at videresælge eller at distribuere materialerne videre.

 

Ansvar / Disclaimer: 

Concepts4Life vil efter bedste evne sikre, at alle oplysningerne på sitet er korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager sig derfor intet ansvar for udtalelser, henvisninger, links til tredjeparter, fejl, stavefejl og eventuelle udeladelser.

Concepts 4 Life kan ikke stilles ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen på sitet.